Wheely Bug Gåbilar

Alla Wheely Bugs modeller

Wheely Bugs är fantastiska gåbilar för barn. De är väldigt populära och finns i flera olika utföranden.

De små modellerna är rekommenderade för barn som är ca 1 år gamla. Medan de stora modellerna är för barn på ca 3 år.

Olika Modeller 

wheely bug mus stor grå gåbil

Wheely Bug

wheely bug mus stor grå gåbil

Wheely Bug Gåbil Mus Stor

Cirkapris: 600kr

wheely bug mus liten grå gåbil

Wheely Bug Mus Liten

Cirkapris: 550kr

gåbil wheely bug nyckelpiga stor

Wheely Bug Nyckelpiga Stor

Cirkapris: 600kr

gåbil wheely bug nyckelpiga liten röd

Wheely Bug Nyckelpiga Liten

Cirkapris: 550kr

gåbil wheely bug tiger stor

Wheely Bug Tiger Stor

Cirkapris: 600kr

gåbil wheelybug tiger small liten tiger

Wheely Bug Tiger Liten

Cirkapris: 550kr

gåbil wheely bug bee humla stor large gul svart

Wheely Bug Bi/Humla Stor

Cirkapris: 600kr

gåbil wheely bug bee humla liten gul svart

Wheely Bug Bi/Humla Liten

Cirkapris: 550kr

wheely bug gåbil ko stor

Wheely Bug Ko Stor

Cirkapris: 600kr

wheely bug gåbil ko liten

Wheely Bug Ko Liten

Cirkapris: 550kr

wheely bug gris rosa stor

Wheely Bug Gris Stor

Cirkapris: 1050kr

wheely bug gris rosa liten

Wheely Bug Gris Liten

Cirkapris: 900kr

wheely bug hund liten

Wheely Bug Hund Liten

Cirkapris: 1000kr

wheely bug igelkott liten

Wheely Bug Igelkott Liten

Cirkapris: 1000kr

wheely bug panda liten

Wheely Bug Panda Liten

Cirkapris: 1000kr

wheely bug lejon liten

Wheely Bug Lejon Liten

Cirkapris: 1000kr

wheely bug unicorn liten grå

Wheely Bug Unicorn Liten

Cirkapris: 1000kr

wheely bug hund överdrag cover

Överdrag/Cover Hund Liten

Cirkapris: 200kr

wheely bug igelkott överdrag cover

Överdrag/Cover Igelkott Liten

Cirkapris: 200kr

wheely bug panda överdrag cover

Överdrag/Cover Panda Liten

Cirkapris: 200kr

wheely bug lejon överdrag cover

Överdrag/Cover Lejon Liten

Cirkapris: 200kr

wheely bug unicorn överdrag cover

Överdrag/Cover Unicorn Liten

Cirkapris: 200kr

Wheely bug Original

Wheely bug är en mycket populär modell i den stora samlingen av gåbilar. De har fyra hjul som kan snurra helt fritt, vilket gör att man kan snurra och svänga helt obegränsat, ett rejält handtag finns också på samtliga modeller. Det finns flera olika varianter av wheely bugs, det som alla har gemensamt är att dessa gåbilar är gjorda som ett djur.

Är du uppmärksam har du kanske stött på olika benämningar på dessa bilar, men kärt barn har många namn. Modellen benämns som wheely gåbil, wheely bug gåvagn, ride on, sparkbil med mera. Men i själva verket är alla olika namn ändå samma produkt, så det är egentligen bara butikernas olika benämningar som gör alltihop lite rörigt. Designen kommer ursprungligen från Australien. I Sverige är utbudet lite begränsat, men via oss finner du modeller som inte finns hos andra leverantörer.

Se Wheely Bug Video nedan

Olika modeller av Wheely Bugs 

Som tidigare nämnt finns det en uppsjö med olika varianter av denna fantastiska gåbil, lite längre ner på sidan går vi kort igenom de olika modellerna. De finns dessutom i olika storlekar, en liten och en lite större (small eller large). Detta för att den ska kunna användas av både små och stora racerförare.

Wheely bug Stor eller Liten? 

De stora modellerna är omkring 46cm långa, 28cm breda och har en sitthöjd på 26cm. Medans de mindre är ca 36cm långa, 23cm breda och har en sitthöjd på 20cm. Maxvikten rekommenderas till 25 kg, men hjulen är tillsammans gjorda för upp till strax över 100 kg. Så vill man som vuxen ta sig en åktur så skulle även detta fungera.

Wheely bug ålder

Tack vare att dessa sparkbilar finns i två olika storlekar så är målgruppen betydligt större än hos många andra modeller, den lilla modellen rekommenderas för barn som är omkring 1 år gamla, medans den lite större varianten passar för lite äldre barn som är runt 3 år. Självklart är detta lite från barn till barn, beroende på hur bra balans och stabilitet man har.

Oberoende av ålder så klarar wheely bug sparkbil både stora och små barn, som vi nämnt tidigare är vikten satt till max 25 kg, men hjulen klarar tillsammans en belastning på över 100 kg.

wheely bug logo

Material

Att denna sparkbil är tålig beror på den stabila konstruktionen, grunden eller stommen är gjord av lärkträ vilket är extremt hållbart i dessa sammanhang. Handtaget sitter som en båge över själva djuret och är gjort i aluminium. Själva skalet är tillverkat i miljövänlig polyuretanplast och detta är sedan beklätt med tyg. De fyra hjulen undertill är av nylon.

Använda inomhus eller utomhus?

Dessa gåbilar kan köras både ute och inne, lite beroende på underlaget. Hjulen är ganska små och passar absolut inte på en gräsmatta eller stenigt underlag. Men på stenplattorna eller trädäcket kommer barnen kunna köra på. Givetvis är det mest optimala att köra inomhus. Vill ni förlänga livslängden på bilarna så rekommenderar vi er att alltid förvara dem inomhus.

wheely bug mus liten grå gåbil

Wheely Bug Mus

Denna söta lilla gåbil är ljusgrå till färgen, med stora rosa öron och en söt liten rosa nos. Musen är faktiskt en av de absolut mest populära modellerna. Den finns tillgänglig både som stor och liten.

gåbil wheely bug nyckelpiga liten röd

Wheely Bug Nyckelpiga

Precis som en riktig nyckelpiga är denna sparkbil röd med svarta prickar på kroppen, givetvis utrustad med två känselspröt längst fram. Två modeller finns tillgängliga, stor eller liten.
gåbil wheelybug tiger small liten tiger

Wheely Bug Tiger

Vilket barn drömmer inte om att ha en egen tiger? Direkt från savannen kommer denna söta tiger, brandgul till färgen med svarta ränder. Beklädd med ”päls” kring öron och i ansiktet. Finns både som stor och liten.

gåbil wheely bug bee humla liten gul svart

Wheely Bug Bi/Humla

Om detta föreställer ett bi eller humla får man lämna åt fantasin. Utrustad med känselspröt längst fram. Färgen är given, svart med gula ränder. Finns i stor eller liten storlek.

wheely bug gåbil ko liten

Wheely Bug Ko

I vitt och svart stoltserar barnen med denna ”Ko gåbil”. Denna kossa har självklart horn i pannan som matchar bra med sin lite gula färg. En ko tillhör de djur som barnen lär sig att känna igen först, så varför inte köpa den mindre modellen och ge bort i ett års present?

wheely bug gris rosa liten

Wheely Bug Gris

Vad vore ett djursortiment bland gåbilar om det inte fann en gris att erbjuda? I en läcker rosa färg kommer denna wheely bug gåbil, givetvis med både knorr och gristryne. Finns som både stor och liten modell. En solklar fullträff på presentbordet.
wheely bug hund liten

Wheely Bug Hund

Alla barn vill väl ha en egen hund? Vill man inte gå hela vägen och införskaffa ett husdjur som kräver mycket tid och kärlek kan man ju i alla fall unna barnen en gåbil som liknar en hund. Denna hund har en mysig fluffig päls, tjock svans och en söt liten nos.

wheely bug igelkott liten

Wheely Bug Igelkott

En igelkott är ett spännande djur för många barn. Den här igelkotten är klädd i en kort sträv ”päls” som ska föreställa taggar. Med en ganska stor nos och två små söta öron kommer denna sparkbil gå hem i varje barnrum. Finns endast i liten modell.

wheely bug panda liten

Wheely Bug Panda

Pandan förekommer i många barnprogram och är en favorit hos många barn. Med stora svarta fläckar runt ögonen och mjuka fluffiga öron ger denna gåbil en komplett pandalook, hela kroppen är av mjuk svart och vit päls.

wheely bug lejon liten

Wheely Bug Lejon

Med fluffig ”pälskrage” runt ansiktet och en korthårig kropp, lyckas denna gåbil verkligen likna ett lejon. Självfallet är denna modell utrustad med en lejonsvans som har lite fluffigare päls längst ut, precis så som det ska va!

wheely bug unicorn liten grå

Wheely Bug Unicorn

Alla barn drömmer väl om att få rida på en enhörning? Detta häftiga djur som bara blir mer och mer populärt. Denna wheely gåbil är utrustad med ett horn i pannan, blå man och svans. Korthårig mjuk päls över hela kroppen.

wheely bug cover överdrag

Wheely Bug Cover

Kanske har ni redan en wheely bug? Byt ut överdraget och ni har ett nytt djur. Perfekt om ni vill förnya er befintliga bil, eller kanske alternera mellan olika djur? Följande djur finns som överdrag: hund, igelkott, panda, lejon, unicorn.

wheely bug överdrag cover

Överdrag till Wheely Bug

Det som kanske är allra bäst med dessa gåbilar är att klädseln kan bytas. Så köper du bara lite olika klädslar så kan barnen köra runt på vilket djur de vill! Klädseln är dessutom tvättbar. Ett Wheely bug överdrag kostar under hälften av vad själva bilen gör, vilket är billigt för att kunna variera gåbil.

  • Lätt att sätta på/ta av överdraget
  • Enkelt att tvätta vid behov
  • Prisvärt alternativ för att få ett nytt utseende

Var kan man köpa Wheely bugs?

Tack vare populäriteten hos dessa gåbilar finns dem i en hel del olika onlinebutiker som säljer gåbilar. Priserna skiljer sig dock ofta. Så hasta inte iväg utan att kika på sidorna vi rekommenderar, genom att klicka på någon utav våra länkar. Vi sammanställer och håller koll på priserna på wheely bugs för ett stort antal olika butiker på nätet och länkar alltid till den butik som har lägst pris.

Att priserna skiljer sig beror oftast på tillfälliga rabatter för att locka kunder till butik, eller rea på grund av för stora lagersaldo. Bilarna finns även i fysiska butiker, till exempel hos Gekås i Ullared, men det är kanske inte varje dag man besöker den butiken. Dessutom är de inte särskilt mycket billigare där och utbudet är mer begränsat.

wheely bug olika djur barn gåbil

Wheely bug test och recension

En Wheely bug är en perfekt åkleksak till de små. Med ett bra utbud av olika djur är detta garanterat en vinnare till barnen! Priserna ligger helt rätt, de ligger till och med något under snittet för vad en gåbil kostar. Att de är gjorda av miljövänlig polyuretanplast och trä gör saken ännu bättre, det är rejält och stabilt.

Vi kan lova att både pojkar och flickor blir glada för en wheely bug i födelsedagspresent eller julklapp, detta är ett säkert kort! Vi på Sparkbilar.nu har fått möjligheten att prova både en stor och en liten Wheely bug, och de levererar verkligen upp till sin beskrivning. Robust, välgjort, och väldigt snygga! Hjulen är lite känsliga för ojämna underlag, men att barnen kan svänga ”runt sig själv” i 360 grader är fantastiskt kul.

Vanliga frågor

✅ Vilka olika djur finns det från Wheely Bug?

Följande djur finns att välja mellan: Mus, Nyckelpiga, Tiger, Bi/Humla, Ko, Gris, Hund, Igelkott, Panda, Lejon, Unicorn. De flesta av djuren finns i två olika storlekar. Vi har alla tillgängliga Wheely bugs modeller.

✅ Ska man välja den lilla eller stora modellen?

Den lilla modellen är rekommenderad för barn som är ca 1 år gamla. Den stora modellen är rekommenderad för barn som är ca 3 år gamla. Den lilla modellen upplevs ibland som väldigt liten i verkligheten, så är ni tveksamma eller på gränsen så rekommenderar vi er att köpa den stora.

✅ Kan man köra med en Wheely Bug utomhus?

Absolut, en wheely bug går bra att köra både inomhus och utomhus. Det viktigaste är att underlaget är någorlunda plant.

SparkBilar.nu

Sparkbilar.nu är Sveriges största sparkbilsguide. Vi har sammanställt ett stort antal olika nätbutiker som säljer sparkbilar.

Därefter har vi delat upp sparkbilarna i olika kategorier, för att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare.

Om flera butiker säljer samma sparkbil har vi jämfört priserna och länkar då till den butik som har lägst pris.

Om SparkBilar.nu

Kontakt 

SparkBilar.nu © 2020