Lila Sparkbilar & Gåbilar

Finaste Sparkfordonen i Lila

Idag finns det många olika färger att välja mellan, men en gåbil i lila är garanterat uppskattat.

Ibland kan det vara svårt att skilja på lila och rosa. Men här hittar ni de sparkbilar vi anser vara lila. Kolla även in sparkbilar i rosa.

Olika Modeller 

goki gåbil lila retro silvrig ratt

Gåbilar i Lila 

1.

Goki Classic 

goki classic gåbil lila

Det tyska företaget Goki tillverkar flera fina sparkbilar. Här är deras mest klassiska modell som passade nog heter just Goki Classic. Denna lila sparkbil i plåt har en riktig retro look. Perfekt ettårspresent eller dopgåva!

Passar fint in i barnrummet och kommer ge mycket glädje!

Sparkbilen säljs för närvarande inte i Sverige

2.

Frost Gåbil Lila 

frozen frost gåbil lila

Frost är idag av de mest populära disneyfilmerna. Denna gåbil, ”Frozen Gåbil Snow Queen” spelar upp glada melodier med blinkande lampor, något som brukar vara mycket spännande för barnen. 

En rolig och optimal gåbil för att träna koordinationen!

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Little Tikes Cozy Truck Princess

little tikes cozy truck princess gåbil utomhus lila

Denna lila gåbil från Little Tikes är främst avsedd för uthomhusbruk även om den fungerar väl även inomhus. Här ges er princessa möjlighet att glida runt i en cool truckmodell. De främre hjulen är svägbara 360 grader, vilket gör de lätt för barnet att styra bilen med fötterna. Gåbilen är bland annat utrustad med bensinlock, tuta, bagageutrymme!

Rekommenderas för barn mellan 1,5 – 5år.

Du hittar sparkbilen hos:

Sparkbil Lila

Lyx, rikedom och fantasi är några av de saker som symboliseras med färgen lila. En lila sparkbil passar lika bra till en pojke som till en flicka, att färgen går väldigt bra ihop med mörkblått gör att även pojkar ofta packar upp en sådan här på ettårs kalaset. För ett barn upplevs färgen många gånger som spännande. En lila sparkbil gör sig mycket bra om du funderar på att sätta egna dekaler och klistermärke. Varför inte dekorera sparkbilen med blommor, barnets födelsedag (numeriskt) eller kanske rent av ditt barns namn?

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

SparkBilar.nu © 2023