BMW Sparkbilar & Gåbilar

Vi har sammanställt alla BMW modeller

BMW har länge varit ett populärt bilmärke. Låt ert barn köra runt på en häftig BMW sparkbil!

Mer info om de olika modellerna hittar ni längre ner på sidan. Vi hjälper er att hitta rätt butik för ert lilla bilköp!

Olika Modeller 

bmw sparkbil gåbil

Alla BMW Sparkbilar

BMW gåbil svart
BMW Babyracer III – Svart

Cirkapris: 1250kr

BMW sparkbil Polisbil

BMW Babyracer III – Polizei

Cirkapris: 1550kr

BMW Sparkbil Blå
BMW Babyracer III – Blå

Cirkapris: 1250kr

BMW Gåbil Motorsport

Babyracer III – Motorsport

Cirkapris: 2000kr

BMW Sparkbil vit rosa

BMW Babyracer III – Vit

Cirkapris: 1250kr

BMW gåbil för barn

Från Bayern, Tyskland kommer en av världens mest kända biltillverkare. De tillverkar bilar i alla möjliga kategorier, från småbilar till stora jeepar och sportbilar. BMW har även en framgångsrik motorcykeltillverkning. Men tro det eller ej, allting började under tidigt 1900 tal med flygplansproduktion. Idag inriktar de sig till största delen av mellanklass bilar av högre kvalité. Våra allra minsta vänner får självklart också vara med på ett hörn, då BMW faktiskt har en del sparkbilar att erbjuda!

BMW lära gå bil i olika färger

När du ska välja gåbil är färgvalet kanske det svåraste beslutet. Ditt barn har kanske redan en favoritfärg, eller tänker du kanske på hur sparkbilen ska passa in i barnrummet? Det finns många parametrar att ta hänsyn till. BMW har fyra alternativ när det kommer till färgval för din gåbil.

Svart, givetvis har man tagit fram en svart modell har matchande detaljer i orange. Det finns vit, med ränder i mörkblått, ljusblått och rött. Gåbilen går också att få i vit/rosa där själva gåbilen är vit men detaljerna är rosa. Tillsist kan du välja blå, där gåbilen är helblå men sätet har en snygg beige/brun karamellfärg. Ett svårt val att göra för samtliga modeller är mycket snygga.

BMW gåbilsmodeller

BMW har egentligen en modell som man utgår ifrån. Sedan är denna modell gjord i flera olika varianter. BMWs gåbil heter Babyracer, och är snyggt formad med en ganska bred front och bakstycke. Snygga detaljerade fälgar samt avgasrör.

Man har satt en lång sadel som sträcker sig hela vägen från ratten till slutet av sparkbilen. Vilket ger utrymme för eventuella småsyskon att åka snålskjuts. Hjulen är tillverkade så att ljudet ska vara så begränsat som möjligt, vilket kan vara bra på en del underlag. Framförallt om lära gå bilen används inomhus. Hastighetsmätare och strålkastarhus är givet! För att undvika olyckor i hemmet är bilarna dessutom utrustade med tuta.

BMW Babyracer III – Svart

Denna sparkbil har en riktigt snygg färgkombo, karossen är svart och frontgrillen är i snygg metall imitation. Sadeln har en stark orange färg vilket passar bra ihop med det svarta. Fälgarna är även de svarta vilket ger ett tufft helhetsintryck. Rekommenderad från 12 månader. 

BMW Babyracer III Polizei

Här får man två flugor i en smäll, man får köra en bmw som dessutom är en polisbil! Denna sparkbil är vit, men stripes som gör den till en fullfjädrad polisbil. Några av dekalerna är reflekterande vilket är både snyggt och funktionellt. I övrigt är sparkbilen utrustad med hastighetsmätare, varvräknare, snygga ljusgråa fälgar på ljuddämpande däck.

BMW Babyracer III – Blå

Med en beige/brun karamellfärgad sits ihop med en riktigt snygg blå färg är denna gåbil ett mycket lyckat designprojekt. Svarta fälgar med BMW loggan i mitten, frontgrill och strålkastarhus gör sparkbilen komplett. Denna gåbil passar bra för barn på ungefär ett år! 

Babyracer III Motorsport

Lyxmodellen av Babyracers. Svarta BMW originalfälgar, färgmatchande komfortsits och ljudreducerade däck. Denna sparkbil är även utrustad med LED lampor och tuta. Dubbla avgasrör bak för en sportig look, och som namnet säger så representerar denna gåbil BMWs sportmodell M-Sport. Detta lyckas man leverera genom att sparkbilen är utrustad med stripes i M-Sports utförande, det vill säga ljusblått, blått och rött. 

BMW Babyracer III – Vit

Sparkbilen i detta utförande får vem som helst att vända på huvudet. Kombinationen av den snygga vita ”lacken” tillsammans med en riktigt skrikande rosa färgen på komfortsitsen är riktigt bra! Snygga ljusa fälgar som får lära gå bilen att andas sport. Rekommenderas från 12 månader.

Sammanfattning

De flesta människor har väl någon gång tänkt att man skulle vilja ha en BMW. Tänk då att kunna skämma bort sitt barn redan i ettårsåldern med ett lyxåk från BMW. Sparkbilarna passar alla barn och sitsarna är långsmala vilket gör att de passar även lite mindre barn. En rolig detalj är LED belysningen i några av modellerna, ger känslan av en extra fin och påkostad gåbil. Passar utmärkt som doppresent eller 1 års present. Både flickor och pojkar skulle uppskatta detta i present!

SparkBilar.nu

Sparkbilar.nu är Sveriges största sparkbilsguide. Vi har sammanställt ett stort antal olika nätbutiker som säljer sparkbilar.

Därefter har vi delat upp sparkbilarna i olika kategorier, för att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare.

Om flera butiker säljer samma sparkbil har vi jämfört priserna och länkar då till den butik som har lägst pris.

Om SparkBilar.nu

Kontakt 

SparkBilar.nu © 2020