Audi Sparkbilar & Gåbilar

Vi har sammanställt alla Audimodeller

Det tyska bilmärket Audi har länge varit populärt. Låt ert barn köra runt på en tuff Audi sparkbil!

Här går vi igenom de olika modellerna och hjälper er att hitta rätt butik för ert lilla bilköp!

Olika Modeller 

gåbil audi junior quattro pikes peak vit

Audi Sparkbilar

1.

Audi Junior Quattro

gåbil audi junior quattro röd

Instegsmodellen bland Audis gåbilar. En sparkbil med god komfort, sittdynan är mjuk och modellen är avsmalnad upptill så att föraren sitter så ergonomiskt som möjligt. Sparkbilen i sig är inspirerad av en röd Audi A1 Sportsback, med sin sportiga look.

Otroligt snygga detaljer med lamphus, frontgrill och sportiga fälgar. Gåbilen rekommenderas utav Audi från ca 18 månader, men det beror ju såklart på hur långt ditt barn kommit i sin utveckling och hur stor den blivande racerföraren är.

Du hittar sparkbilen hos:

2.

Audi Junior Quattro Sport 

gåbil audi junior quattro sport svart

Sportmodellen av Audi Junior Quattro, denna sparkbil är en riktigt sportbil. Den mörka svarta färgen med röda klistermärken (som ingår i köpet) ger denna gåbil ett riktigt ansiktslyft. Tuffa svarta fälgar och ledbelysning fram och bak som ger ett coolt intryck kvällstid.

Även denna sparkbil rekommenderas från 18 månader, men återigen bli inte förskräckta om ni vill köpa en i 1 års present, allt handlar om hur långt barnet kommit i sin utveckling. Alla barn är olika och utvecklas i olika takt.

Du hittar sparkbilen hos:

3.

Audi Junior Quattro Pikes Peak 

gåbil audi junior quattro pikes peak vit

Denna Audi gåbil är också en Quattro inspiration. Men med en twist av Audis Pikes Peak edition. Pikes Peak är en modellbeteckning hämtad från den berömda bergsklättringsbanan för bilar med samma namn. Dessa bilar har fått förbättrade egenskaper för att klara tuffa förhållande, till exempel en extra stark motor och ställbar fjädring.

I detta sparkbilsköp följer det med dekaler som ger gåbilen ett rejält lyft. Den största skillnaden mot standard modellen vi tidigare nämnt är att denna Pikes Peak sparkbil har batteridrivna lampor fram och bak, givetvis i LED så att förbrukningstiden blir väldigt lång. Belysningen styrs av en touchkänslig av/på knapp. Gåbilen kommer i vitt, med svart ratt och säte och vita matchande fälgar.

Du hittar sparkbilen hos:

Audi Gåbil för barn

Vi på Sparkbilar.nu har grävt på djupet efter gåbilar från Audi, och den tyska biljätten finns givetvis tillgänglig även för våra minsta vänner! Bilmärket Audi har funnits sedan tidigt 1900 tal, och ägs sedan 60 talet av Volkswagen.

Audi har en strävan att tillverka bilar för alla sorters plånböcker och intressen. Allt ifrån mindre bilar för mindre pengar, till lyx och sportbilar för de större plånböckerna. Audi har 13 olika grundmodeller som tillverkas på femton olika ställen i världen. Utbudet är något mer begränsat för våra barn, men det kommer vi till!

Audi lära gå bil i olika färger

Att kunna välja färg på sin lära gå bil är givetvis en klar fördel, för redan i tidig ålder kan man börja se tendenser till vilka färger ett barn tycker om. Precis som när mamma eller pappa ska köpa en ny bil, så finns det en del alternativ att välja mellan!

Dock så är färgvalen väldigt mycket mer begränsat när det kommer till sparkbilar. Bland de modeller som finns tillgängliga i Sverige står valet mellan röd, vit eller svart.

Olika gåbilsmodeller från Audi

Audi lära gå bilar finns tyvärr inte i lika många modeller som det finns riktiga, man hade ju gärna sett en sparkbil från Audis största SUV Q7 till exempel.

Men för att ett barn ska kunna köra sparkbilen måste ju modellen vara ”öppen”, den kan ju inte ha dörrar osv för då skulle inte barnet ha möjlighet att ta sig fram. Därav blir det lite begränsat när det kommer till sparkbilar.

Sammanfattning

Här har Audi verkligen lyckats med uppgiften, de har tagit fram tre riktigt snygga sparkbilar i olika färger. Audi har en instegsmodell som också är den billigaste, samt två lite dyrare modeller med extra utrustning. Detta är ett måste i ”audi familjen”.

Är ni ingen ”audi familj” så är dessa gåbilar ändå att rekommendera. Gåbilarna är snygga, ergonomiska och ditt barn kommer garanterat ha extremt roligt med en sparkbil från Audi. Utöver bilarna finns även en ledstång att köpa till, vilket kan vara praktiskt. Kör så det ryker!

SparkBilar.nu

Sveriges största sparkbilsguide!

Vi hjälper er att hitta de finaste sparkbilarna på marknaden. Genom att ha koll på utbudet hos över 25st butiker på nätet får ni hos oss en bra överblick över vilka sparkbilar som finns att tillgå!

Våra länkar är så kallade annonslänkar, vilket innebär att aktuell butik ger oss en liten del av kakan vid ett köp. Detta hjälper oss att kunna driva och utveckla sajten. Stort Tack & Lycka till!

Om SparkBilar.nu

Kontakt

SparkBilar.nu © 2023