Baghera Gåbilar

Alla Baghera Modeller & Roliga Tillbehör

Baghera är en fransk leksakstillverkare av högsta klass. Deras gåbilar förenar snygg design med hög kvalité .

Med en gåbil från Baghera köper ni inte bara en leksaksbil, utan även en snygg inredningsdetalj. Finns även roliga tillbehör.

Olika Modeller 

baghera rider bentley gåbil

Baghera Sparkbilar 

baghera sparkbil les riders vit

Baghera Les Riders Vit

Cirkapris: 1500kr

baghera gåbil les riders petal pink rosa

Baghera Les Riders Rosa

Cirkapris: 1500kr

baghera gåbil les riders rouge

Baghera Les Riders Röd

Cirkapris: 1500kr

baghera sparkbil rider peugeot beige gräddvit

Baghera Rider Peugeot Beige

Cirkapris: 1600kr

baghera rider bentley gåbil

Baghera Rider Bentley

Cirkapris: 2800kr

baghera sparkbil plane flygplan silver grått

Baghera Flygplan/Plane

Cirkapris: 1400kr

baghera twister ride on sparkbil black svart

Baghera Twister Lära Gå Bil

Cirkapris: 850kr

baghera speedster fireman brandbil röd

Baghera Brandbil/Fireman

Cirkapris: 1250kr

gåbil baghera speedster dark red

Baghera Speedster Röd

Cirkapris: 1250kr

baghera speedster rosa gåbil

Baghera Speedster Rosa

Cirkapris: 1250kr

sparkbil brun - baghera speedster chocolate

Baghera Speedster Brun

Cirkapris: 1250kr

baghera speedster gåbil beige silk gray

Baghera Speedster Beige

Cirkapris: 1250kr

baghera sparkbil speedster panda blå gåbil

Baghera Speedster Panda Blå

Cirkapris: 1300kr

gåbil baghera racer ljusblå lagoon

Baghera Les Racers Ljusblå

Cirkapris: 1400kr

gåbil baghera racer rosa fairy

Baghera Les Racers Rosa

Cirkapris: 1400kr

gåbil baghera racer gul lemon

Baghera Les Racers Gul

Cirkapris: 1400kr

gåbil baghera sparkbil ocean blå

Baghera Les Racers Blå

Cirkapris: 1100kr

baghera racers new black gåbil svart

Baghera Les Racers Svart

Cirkapris: 1000kr

baghera les racers flames gul

Baghera Les Racers Flammor

Cirkapris: 1000kr

baghera race kit

Baghera Kid Race Kit Retro

Cirkapris: 600kr

baghera bensinstation gas station

Baghera Bensinstation

Cirkapris: 1400kr

baghera vägskyltar barn

Baghera 3 st Vägskyltar

Cirkapris: 700kr

baghera trailer släp blå

Baghera Släp – Les Riders Blå

Cirkapris: 800kr

baghera trailer släp röd

Baghera Släp – Les Riders Röd

Cirkapris: 800kr

baghera start mål flagga

Baghera Start/Mål Flagga

Cirkapris: 300kr

baghera tuta horn

Baghera Tuta/Horn till Bilen

Cirkapris: 300kr

baghera hjälm

Baghera Hjälm

Cirkapris: 450kr

Sparkbilar från Baghera

En Baghera sparkbil tillhör de lite mer exklusiva och mer detaljrika sparkbilarna på marknaden. De satsar på att göra klassiska retromodeller i metall som finns i fina färger och kan köpas ihop med flera olika tillbehör. Företaget är franskt och har sitt säte strax utanför Paris. De beskriver sig själva som ett företag som tillverkar leksaker av extra hög kvalité, utöver detta lägger man stort fokus på design.

Ett plus är att de har en hel del reservdelar till sina sparkbilar, om olyckan skulle vara framme efter att de två åren då garantin har löpt ut. Det finns en hel del fina modeller att välja mellan, och på nätet finner man dem under olika namn såsom Classic, Speedster, Ride on med mera. Här nedan reder vi ut mer noggrant vad Baghera har att erbjuda!

Baghera Riders Video 

Olika modeller

Vill man ha ett bra utbud av välgjorda åkleksaker ska man välja Baghera. Det finns allt ifrån lyxiga racingbilar till enklare lära gå bilar. Vissa modeller har ett sportigare utseende än andra, och utöver vanliga gåbilar finns det även flygplan, brandbil, med mera! I detta stycke kan du läsa lite mer ingående om respektive modell.

Baghera Classic

Classic är egentligen ett samlingsnamn för de flesta av deras bilar, namnet kommer av att bilarna har en klassisk retro design (tänk vintage leksaker). Så även om en gåbil kallas för Classic på nätet, så har den faktiskt ett annat namn också. Det blir lätt lite missförstånd om man hittar samma bil på olika sidor, där de beskrivs med olika namn. Men skillnaden är bara namnet.

Använda utomhus eller inomhus?

Tack vare de stora gummiklädda hjulen kan en Baghera gåbil köras både utomhus och inomhus. Att köra inomhus är naturligtvis det bästa, men de fungerar absolut utomhus också. Underlaget ska ju självklart vara så plant som möjligt, trädäck fungerar alldeles utmärkt. Ju äldre barnen bli desto tuffare underlag brukar de klara. Bilen är robust och klarar det mesta. Men vill ni att den ska hålla sig fin länge så rekommenderar vi att ni förvarar den inomhus och änvänder den bara ute när vädret tillåter det.

baghera logga
baghera sparkbil les riders vit

Baghera Les Riders

Modellen Les Riders har fått sitt franska namn från ordet ryttare, bilen finns i olika färger. Denna gåbil utmärker sig genom sin stora kromade frontgrill. Modellen är mycket snygg i sin design där fronten som sagt är väldigt stor och hög, medans den smalnar av och blir lägre mot bakdelen. En riktig storsäljare!

baghera speedster rosa gåbil

Baghera Speedster

Denna sparkbil finns i olika färger och är lite mer ”all around” i sitt utseende. Bilen har liksom syskonmodellen Les Riders en ganska spetsig och låg bakdel, men den stora skillnaden är att fronten inte är lika utmärkande. Här har man valt en mer diskret design. Utöver de ”vanliga” modellerna finns här även en brandbil.

gåbil baghera racer ljusblå lagoon

Baghera Les Racers

Här har vi en riktigt klassisk racerbil. Karossen är av plåt och håller en jämn linje hela vägen ifrån grillen längst fram till bakdelen av bilen. Utrustad med en relativt hög ratt gör att gåbilen är enkel för ditt barn att styra samt att det ger en riktig vintage look. Perfekt bil även för de yngsta barnen!

baghera rider bentley gåbil

Baghera Rider

Under denna kategori hittar ni de dyraste men också de mest exklusiva sparkbilarna från Baghera. Vad sägs om en Baghera Bentley? Här har Baghera tillsammans med Bentley Motors tagit fram ett riktigt lyxåk i mörkgrön färg, som kombineras med ratt och säte i äkta läder! Vill man hellre köra franskt kan man välja en Peugot sparkbil, denna är också ett sammarbete ihop med den ”riktiga” tillverkaren.

baghera sparkbil plane flygplan

Baghera Flygplan/Plane

Detta flygplan är en favorit hos många barn! Och faktiskt även hos många föräldrar, som ju gärna ser att barnens leksaker blir fina inredningsdetaljer i hemmet. Otroligt snygg design med både vingar, propeller och stjärtparti likt ett riktigt flygplan. Denna modell har endast tre hjul, just på grund av designen så går det inte att ha fyra, men det spelar ingen roll för varken säkerhet eller funktion.

wheely bug unicorn liten grå

Baghera Twister

Just denna modell skiljer sig ganska mycket ifrån de övriga Baghera leksaksbilarna. Denna lära gå bil riktar sig främst mot de allra minsta, då den är mindre i storlek och väger lite mindre. Utseendemässigt är den inte heller lik någon av de andra retro modellerna. Twister andas modern design och är heller inte gjord av plåt, utan i mycket hållbar plast. Modellen fungerar dock fortfarande bra att använda utomhus.

baghera sparkbil speedster röd köra utomhus

Mått & material

Gåbilarna är tillverkade av plåt, och hjulen är försedda med gummi för att minska ljudbuller samt öka komforten för den lille föraren. Tack vare att bilarna är gjorda i plåt så väger de en del vilket ger en stabil grund och bilarna känns verkligen rejäla. Måtten skiljer sig lite beroende på vilken modell du väljer, så det bästa är att läsa om varje enskild bil.

Men för att ge några övergripande expempel, en Les Riders håller ett ungefärligt mått om 36x35x88cm (HxBxL). Les Racers är 38x34x61cm. Speedster mått är ungefär 37x25x75cm.

Bilarna väger ungefär 6kg, maxbelastning: 25kg.

Baghera tillbehör

Ett stort plus som gör allt mycket roligare är de olika tillbehör som finns att köpa till. Vad sägs om vägskyltar i olika färger, skinnmössa med tillhörande glasögon eller varför inte rent av köpa en bensin pump?

I takt med att barnen blir äldre och lär sig hantera bilen, kommer också hastigheten att öka. Ett barn i 3 års åldern brukar ha god kontroll över bilen och det kan stundtals gå riktigt fort. För att unvika eventuella skador rekommenderar vi att ert barn använder hjälm, i alla fall när bilen körs utomhus på asfalt eller annat hårt underlag. Andra tillbehör som finns att köpa är målflagga samt släpvagnar i olika färger (passar endast vissa modeller).

baghera sparkbil tillbehör bensinstation

Recension & Sammanfattning

Bagheras sparkbilar är i absolut toppklass när det gäller kvalité och design. Utbudet av modeller är också mycket bra. Att det utöver vanliga modeller finns flygplan med propeller och vingar, eller brandbil med stege och ringklocka ger också ett stort plus. Tack vare designen och den lite lyxigare känslan passar dessa sparkbilar extra bra som present till dop eller kalas. Eller varför inte i julklapp?

Det finns gott om färger och storlekar, så bilarna passar lika bra till pojkar som till flickor! Bilarna rekommenderas från 1 år upp till 4 år. Lite beroende på bilens mått och även hur långt barnet kommit i sin utveckling. Är du ute efter den perfekta presenten vare sig det gäller en tjej eller kille, så är en sparkbil från Baghera ett säkert kort!

Vanliga frågor

✅ Vad är Baghera för märke?

Baghera är ett franskt leksaksföretag som bland annat tillverkar sparkbilar, av högsta kvalité. De lägger stort fokus på design och det märks verkligen på deras snygga sparkbilar.

✅ Vad kostar en sparkbil från Baghera?

Baghera tillhör det högsta segmentet av exklusiva sparkbilar. De har flera olika modeller och priserna varierar, men runt 1300kr kostar de flesta av bilarna.

✅ Kan man använda en Baghera sparkbil utomhus?

Absolut! Tack vare de stora gummiklädda hjulen fungerar det utmärkt att även köra utomhus. Dock rekommenderar vi att ni förvarar sparkbilen inomhus om ni vill att den ska hålla sig fin under många år.

SparkBilar.nu

Sparkbilar.nu är Sveriges största sparkbilsguide. Vi har sammanställt ett stort antal olika nätbutiker som säljer sparkbilar.

Därefter har vi delat upp sparkbilarna i olika kategorier, för att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare.

Om flera butiker säljer samma sparkbil har vi jämfört priserna och länkar då till den butik som har lägst pris.

Om SparkBilar.nu

Kontakt 

SparkBilar.nu © 2020